DOWNLOAD NOW “Bright 2017 Full Movie Free Download HD 720p” | Symbian^3 Games | Supertramp
Online filmi

Время первых / Времето на първите (2017)

КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : -- Базиран на реални събития --

60-те години на миналия век. Разгарът на студената война. Двете супер държави - СССР и САЩ, се борят за първенство в космоса... Съветският съюз е малко напред и вече подготвя излизането на човек в космоса.

Две седмици преди старта, тестовият кораб се взривява. Няма време за изясняване на причините. Рискът е огромен, но лидерството не трябва да се изпуска. Опитният военен летец Павел Беляев и неговият партньор Алексей Леонов, мечтаят за подвиг и са готови да направят крачката в неизвестността. Но те дори не предполагат с какво ще трябва да се сблъскат по време на полета. В тази мисия, всичко което може да се обърка, се обърква...
Гледаи онлайн
Время первых / Времето на първите (2017)
Държава:
Русия
Режисьор:
Дмитрий Кисельов
В ролите:
Евгений Миронов (Алексей Леонов), Константин Хабенски (Павел Беляев), Владимир Илин (Сергей Павлович Корольов), Анатолий Котеньов (Николай Петрович Каманин), Александра Урсуляк (Светлана Леонова), Елена Панова (Татяна Беляева), Александър Новин (Евгений Хрунов), Марта Тимофеева (Виктория Леонова), Генадий Смирнов (Константин Феоктистов), Юрий Нифонтов (Борис Раушенбах), Юрий Ицков (Борис Черток), Валерий Гришко (Леонид Брежнев) и др.
БГ Аудио:
Не
Време траене:
02:14:38
  • Гледай с плеър 1
  • Гледай с плеър 2
[xfgiven_trailer][xfvalue_trailer][/xfgiven_trailer]
loading...
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*
© 2012-2018 Всички права запазени
може да гледате Филми онлайн без регистрация и по-добро качество.
За реклама при нас пишете ни на е-майл [email protected]
Copyright © 2018 CiNeMaBg